COMBIBROWS

Combibrows

Semi permanente make-up

Is een semi permanente make-up techniek waarbij we het pigment in de vorm van haartjes in combinatie met het poedereffect creëren. Combibrows is geschikt voor vrouwen die grote stukken missen in hun wenkbrauwen of als ze veel te dun zijn.

Met deze techniek kan je op gewenste plaatsen haartjes creëren in combinatie met het poedereffect om de wenkbrauwen tog op een lichte manier op te vullen en om tot een extra natuurlijke look te bekomen.

Hoe gaan wij te werk ?

Wij bespreken eerst uw wensen en geven u op basis daarvan het beste advies.  We beginnen met het opmeten en het uit tekenen van de wenkbrauwen, en kiezen de best passende vorm die uw gelaat complimenteerd. Als je zelf nog iets wilt veranderen dan worden deze aanpassingen nog gemaakt. Hebben we de vorm en kleur gekozen dan kan de behandeling worden toegepast. De behandeling duurt 2,5 uur en wordt zo goed als ‘niet zo pijnlijk’ ervaren. Het is verplicht om terug te komen voor een bijwerking tussen de 5-8 weken. De bijwerking zorgt ervoor dat de wenkbrauwen 1,5 jaar goed blijven. Ook adviseren wij een jaarlijkse touch up om de kleur van de wenkbrauwen te onderhouden. Je kan altijd vrijblijvend informatie aanvragen en de prijzen vindt u hier.

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

• Zwangere vrouwen
• Diabetes patiënten
• Hepatitis patiënten
• Patiënten met hart en vaatziekten
• Patiënten die bloedverdunners innemen
• Tijdens een Roaccutane kuur (4 weken hierna is het wel mogelijk)
• Twee weken verplicht te wachten na het COVID-19 vaccin, en minstens 2 weken wachten na de combibrows om het vaccin te laten toedienen.

Hoe verzorg ik de wenkbrauwen na de behandeling?

Minstens één week niet aanraken, geen crème of make-up op de wenkbrauwen, niet intensief sporten en zweten. Minstens twee weken niet zonnen of naar de zonnebank, geen sauna/zwemmen, geen gezichtsbehandelingen, geen COVID-19 vaccin.

Twijfel jij over welke behandeling je nodig hebt?

Heb je al semi permanente make-up gehad hiervoor? Stuur ons dan eerst een foto van je wenkbrauwen (zonder make-up) en al je vragen via Whatsapp +32 489034448

Onze prijzen

Combibrows                                           350
Bijwerking na 5-8 weken                             100
Bijwerking na 1 jaar                                 230