POWDERBROWS

Powderbrows

Semi permanente make-up

Is een semi permanente make-up techniek dat wordt toegepast machinaal doormiddel van een nano-naald om een zacht en natuurlijk poedereffect te creëren. Bespaar met de powderbrows iedere ochtend de tijd om anderhalf jaar je wenkbrauwen niet te moeten bijtekenen.

Hoe gaan wij te werk ?

Wij bespreken eerst uw wensen en geven u op basis daarvan het beste advies.

We beginnen met het opmeten en het uit tekenen van de wenkbrauwen, en kiezen de best passende vorm die uw gelaat complimenteerd. Als je zelf nog iets wilt veranderen dan worden deze aanpassingen nog gemaakt. Hebben we de vorm en kleur gekozen dan kan de behandeling worden toegepast. De behandeling duurt 2,5 uur en wordt zo goed als ‘niet zo pijnlijk’ ervaren. Het is verplicht om terug te komen voor een bijwerking tussen de 5-8 weken. De bijwerking zorgt ervoor dat de wenkbrauwen 1,5 jaar goed blijven. Ook adviseren wij een jaarlijkse touch up om de kleur van de wenkbrauwen te onderhouden. Je kan altijd vrijblijvend informatie aanvragen en de prijzen vindt u hier.

Voor wie is deze behandeling niet geschikt?

• Zwangere vrouwen
• Diabetes patiënten
• Hepatitis patiënten
• Patiënten met hart en vaatziekten
• Patiënten die bloedverdunners innemen
• Tijdens een Roaccutane kuur (4 weken hierna is het wel mogelijk)

Hoe verzorg ik de wenkbrauwen na de behandeling?

Minstens één week niet aanraken, geen crème of make-up op de wenkbrauwen, niet intensief sporten en zweten. Minstens twee weken niet zonnen of naar de zonnebank, geen sauna/zwemmen, geen gezichtsbehandelingen.

Twijfel jij over welke behandeling je nodig hebt?

Heb je al semi permanente make-up gehad hiervoor? Stuur ons dan eerst een foto van je wenkbrauwen (zonder make-up) en al je vragen via Whatsapp +32 489034448

Onze prijzen

Powderbrows (excl. bijwerking)                     300

Bijwerking na 5-8 weken                            100

Bijwerking na 1 jaar                                  200